Home » Ondernemen » Ik ben niet zo creatief is onzin

Ik ben niet zo creatief is onzin

25 november 2017 Ondernemen

“Ik ben niet zo creatief slaat nergens op” quote van Brené Brown uit haar boek De Moed van Imperfectie. Hoe de uitingen van Black Friday sales overal mij inspireerde voor deze podcast. Als jij over jezelf zegt ik ben niet creatief ben je gewaarschuwd! Na het luisteren heb jij geen excuus meer om je ooit nog te verschuilen achter ‘ ik ben niet zo creatief’ en dat geldt ook voor mij.

“Ik ben niet zo creatief slaat nergens op” quote van Brené Brown uit haar boek De Moed van Imperfectie. Hoe de uitingen van Black Friday sales overal mij inspireerde voor deze podcast. Als jij over jezelf zegt ik ben niet creatief ben je gewaarschuwd! Na het luisteren heb jij geen excuus meer om je ooit nog te verschuilen achter ‘ ik ben niet zo creatief’ en dat geldt ook voor mij.

Intro en outro music gemaakt door MW Productions(mijn zoon Michael)

Reageer en vraag een gratis Skype coaching aan via: contact@williammeister.nl

 


William Meister
William Meister
Ik jaag mijn droom na en wil anderen inspireren om hetzelfde te doen. Dat is mijn belangrijkste drijfveer. Ik ben een geboren Zuid Afrikaan. Mijn familie van mijn moeders kant komt uit het voormalig Rhodesië, het huidige Zimbabwe. We zijn allemaal opgevoed met de mentaliteit dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt, mits je je er maar toe zet.

Reageer op dit artikel