Home » William Meister

William Meister

Inspiratie

Ik jaag mijn droom na en wil anderen inspireren om hetzelfde te doen. Dat is mijn belangrijkste drijfveer. Ik ben een geboren Zuid Afrikaan. Mijn familie van mijn moeders kant komt uit het voormalig Rhodesië, het huidige Zimbabwe. We zijn allemaal opgevoed met de mentaliteit dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt, mits je je er maar toe zet. Vroeger, op school, kreeg ik het advies LTS, want “ik kon niet leren”. Mijn moeder stuurde mij naar de MAVO, waarna ik later nog twee HBO opleidingen heb gedaan. Uit ervaring heb ik dus geleerd dat dromen werkelijkheid kunnen worden en dat alles mogelijk is, zolang je er maar in gelooft. Ik ga mijn eigen weg en doe het werk dat ik wil. Volledig vrij en zonder een baas boven mij. Ik kan slecht tegen onrechtvaardigheid en weet wat doorzetten is. Doorzetten is de rode draad in mijn leven geweest. Door de vele tegenslagen te overwinnen en door te gaan, heb ik al mijn doelen en dromen tot nu toe verwezenlijkt. Maar daar is moed voor nodig. Alleen al voor het besluit om je droom na te jagen, maar ook zeker voor de reis die dan volgt. Zonder moed geen succes!

William’s droom

Ik droom ervan om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te helpen om van hun droom werkelijkheid te maken. Voor mij is dit ook een mooie en soms intensieve reis. Ik geloof echt dat we van betekenis kunnen zijn voor onze wereld als we doen wat in overstemming is met ons hart.

Dit is wat ik jou gun; een passie-gedreven leven waar jij gelukkig van wordt en waarmee jij waarde kunt geven aan onze wereld!

Achtergrond / ervaring William Meister

Nu ben ik al jaren bezig en ik vind het soms best lastig. Dit heeft ermee te maken dat er omstandigheden in het leven zijn die invloed hebben gehad op mijn gemoedstoestand, inkomen en richting. Nu, terugkijkend, weet ik dat richting houden enorm belangrijk is, want er komen momenten dat je het even niet meer ziet zitten. Het kan gebeuren dat je zo overspoeld wordt door omstandigheden dat je je droom uit het oog verliest. Zodra dat gebeurt wordt het gevaarlijk. Je kunt gemakkelijk van je route afwijken, je richting verliezen en voor je het weet ben je met compleet andere dingen bezig. Het gebeurt en het kan ook jou overkomen.

Mijn coaching stijl is betrokken, doortastend en zo nodig confronterend – met jouw doel voor ogen! Mijn achtergrond bij Defensie en Politie enerzijds en in de non-profit sector anderzijds komen hierbij goed van pas. Deze praktijkervaring heb ik verdiept middels de post-HBO opleiding ‘Leergang excellent coachen’.

Wil je even met me sparren of verder kennismaken? Neem direct contact op