Home » Referenties

Referenties

Jumbo Els Boek

‘William is een coach die begrijpt wat echt luisteren is. Door zijn veelzijdige achtergrond weet hij zich goed in te leven in al mijn medewerkers. Hij weet snel tot de kern te komen en het onderwerp van de sessie daarop aan te passen. Daarmee sluit hij perfect aan bij de behoeftes in mijn winkel. Mijn leidinggevend kader werd in zijn sessie in een zeer korte tijd geprikkeld om uit hun comfortzone te treden. Een geweldige ervaring.’ Els Boek

 

logo-de-stijlmeester“William kennen meer dan 2 jaar. Hij heeft een zeer prettige en open persoonlijkheid. Mede daardoor en door de juiste vragen te stellen is hij in staat de vinger snel op de zere plek te leggen. Wij zijn mede door regelmatig te sparren, en dat al twee jaar lang, met William gegroeid in onze ondernemerschap, maar zeker ook als persoon. William, dank daarvoor!”

 

 

logo-martin-pottjewijd

“William heeft me bewust gemaakt van dingen die anders en beter kunnen. Hij stelt de juiste vragen om me te activeren en over te gaan tot actie. Ik heb ervaren dat William kan goed luisteren en precies de elementen weet die ik moet veranderen. Het sparren met iemand die verstand van zaken heeft werkt voor mij goed.”

 

 

 

Crisp-logo-zonder“Ik wil je ontzettend bedanken voor een inspirerende dag. Mijn hulpvraag, om met iets concreets naar huis te gaan, is beantwoord.  Als ik jou zou moeten omschrijven, dan zou ik beginnen met een warme man, integer, die gedachten en gevoelens goed kan structureren. Je helpt mensen om de vragen en het beeld helder te krijgen. Dromen tastbaar te maken. Geloof en vertrouwen uit te stralen. Voor mij van essentieel belang, veiligheid gegeven, gelijkwaardigheid. Je hebt een enorm gevoel van sensitiviteit, voor sfeer en ambiance.”

Christine van de Wetering – eigenaar Crisp

 

william-meister-jumbo-logo“William is een trainer met een warme, doorleefde persoonlijkheid en toch stevig en weldoordacht in het contact met anderen. Hij toont zich betrokken bij de organisatie, begrijpt de processen die er spelen op organisatie- en deelnemersniveau en staat nog altijd open om ook zelf iets te leren.”

– Marieke Heesakkers – Hoofd 7 Zekerheden, Klant- en Leiderschapstrainingen Learning en Development Jumbo Supermarkten

 

FolieTotaal“Als jonge ondernemer was ik al enkele jaren parttime actief en maakte een gezonde groei door qua werk en opdrachten. In de beginjaren deed ik het werk wat op mij afkwam en ervaarde ik weinig druk. Na zo’n vier jaar fulltime actief bezig te zijn liep ik soms tegen bepaalde dingen aan. In de gesprekken met William gaf ik aan dat ik wel wat meer structuur wilde. Wat dat precies was werd langzaamaan duidelijk door mijzelf beter te begrijpen en te leren hoe ik dingen anders kon bekijken en aanpakken. Daarnaast was het erg goed om gewoon eens stil te staan bij de vraag waarom ik deed wat ik deed en of ik er ook een doel mee had. Kort samengevat was het een mooie en unieke ervaring om eens met mijzelf aan de slag te gaan in een informele setting. Ik ben mijzelf beter gaan begrijpen, heb helder gekregen waarom ik bepaalde dingen deed en werd bepaald bij de punten waarin ik mijzelf kon verbeteren en / of aanscherpen.

Absoluut een aanrader voor iedere ondernemer; ook die misschien helemaal niet met een probleem zit, maar soms weer even bij de basis wil komen en z’n passie weer opnieuw kan ontdekken.”

Ronny Visser, eigenaar Folie Totaal

 

 

Logo“William heeft mij uitgedaagd en geprikkeld tot het najagen van mijn droom.
Voor mij begon dit met een bewust besluit als resultaat van de coaching:
Ik ga mensen helpen met mijn paarden, want ik kan het en ik wil het!
Dit is waar mijn leven om draait: zelf gaan opstaan en mogen schitteren en daarbij anderen helpen opstaan en schitteren!”

Angela Dekker, eigenaar Sta op en Schitter

 

Johan van der Veen

“Ik ben erg blij met de gesprekken die William en ik gehad hebben. Ik had van te voren niet gedacht dat ik bij de keuze van doorleren uit zou komen en dat ik daar na 5 gesprekken al achter zou komen. Ik merk, nu ik mijn kwaliteiten weer zie en inzet, dat ik een stuk blijer in het leven sta!”

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Ik maak graag kennis met je om de mogelijkheden te bespreken.