Home » Podcast

Podcast

De William Meister Podcast

In deze podcast heb ik het over succesvol leven en ondernemen. Ik heb leuke interviews met interessante mensen en vertel over mijn eigen ervaringen.

Het is mijn missie zoveel mogelijk mensen te inspireren om het beste in zichzelf naar boven te halen zodat ze het leven kunnen leiden dat ze graag willen. Een leven waarin mensen kunnen doen wat ze willen en van betekenis kunnen zijn voor anderen. Een leven zonder afremmende gedachten en angsten. Een leven waarin de mening van anderen er niet langer toe doet.

Beluister de podcast op iTunes: William Meister Podcast

Beluister de podcast op Soundcloud: William Meister Podcast

Leef je eigen leven en volg je droom! Geloof me er is meer mogelijk!


Master je Marketing

In gesprek met Pieter Henzen van de Puurst Ondernemersacademie over het onderwerp marketing. Je weet dat je goed bent in je vak, maar waarom worden er nu zo weinig mensen klant bij je?

 

 


Hoe krachtige keuzes leiden tot succes

Hij werkt een kwartier per dag omdat hij de moed had om krachtige keuzes te maken. Belangrijk is dat je je niet laat leiden door onzekerheid en het gevoel dat het je geeft.

 

 


Mindset van succes

Als je het leven wilt creëren dat jij voor ogen hebt zul je een growth mindset moeten hebben. Wat is nu een growth mindset en wat is een fixed mindset? Geïnspireerd door het boek van Carol Dweck – Mindset – en op basis van mijn eigen ervaring maak ik je dit duidelijk.

 

 Wat wil je nou eigenlijk?

Heb je hier weleens over nagedacht? Vast wel toch? En wat doe je ermee? Wat als je niet weet wat je wilt en niet weet wat je passie is, wat zou je dan kunnen doen? Als je dit wel weet of het aan het ontdekken bent, laat je dan niet tegenhouden door de hang naar zekerheid.

 

 


Wat Gun jij jezelf?

Stel je voor dat waar je nu staat in je leven of met je onderneming precies in overeenstemming is met wat jij jezelf gunt. Ik behandel de kerngedachte van het boek: The Magic of Believing van Claude .M. Bristol, een echte klassieker.

 

 

Podcast Bibliotheek: