Home » Podcast

Podcast

De William Meister Podcast

De rode draad in mijn leven is altijd doorzetten geweest. Na verschillende carrières (onder andere bij de Politie en Defensie) heb ik gekozen voor het ondernemerschap. Deze keuze is het begin geweest van een intense en boeiende reis waarin ik stap voor stap de beste versie van mezelf ben geworden. Dit is niet vanzelf gegaan; hier was en is nog steeds veel moed voor nodig.

Deze podcast is voor ondernemers die toe zijn aan inspiratie en een verhaal waarin ze zichzelf kunnen herkennen. Ik vertel je een eerlijk verhaal en geef veel tips om een succesvolle onderneming te ontwikkelen. Ik geloof dat jouw dromen werkelijkheid kunnen worden!

Beluister de podcast op iTunes: William Meister Podcast

Beluister de podcast op Soundcloud: William Meister Podcast

 


Master je Marketing

In gesprek met Pieter Henzen van de Puurst Ondernemersacademie over het onderwerp marketing. Je weet dat je goed bent in je vak, maar waarom worden er nu zo weinig mensen klant bij je?

 

 


Hoe krachtige keuzes leiden tot succes

Hij werkt een kwartier per dag omdat hij de moed had om krachtige keuzes te maken. Belangrijk is dat je je niet laat leiden door onzekerheid en het gevoel dat het je geeft.

 

 


Mindset van succes

Als je het leven wilt creëren dat jij voor ogen hebt zul je een growth mindset moeten hebben. Wat is nu een growth mindset en wat is een fixed mindset? Geïnspireerd door het boek van Carol Dweck – Mindset – en op basis van mijn eigen ervaring maak ik je dit duidelijk.

 

 Wat wil je nou eigenlijk?

Heb je hier weleens over nagedacht? Vast wel toch? En wat doe je ermee? Wat als je niet weet wat je wilt en niet weet wat je passie is, wat zou je dan kunnen doen? Als je dit wel weet of het aan het ontdekken bent, laat je dan niet tegenhouden door de hang naar zekerheid.

 

 


Wat Gun jij jezelf?

Stel je voor dat waar je nu staat in je leven of met je onderneming precies in overeenstemming is met wat jij jezelf gunt. Ik behandel de kerngedachte van het boek: The Magic of Believing van Claude .M. Bristol, een echte klassieker.