Home » Podcasts » Podcast met succescoach Annemieke Tissink

Podcast met succescoach Annemieke Tissink

30 maart 2017 Podcasts

In gesprek met succescoach voor ondernemers Annemieke Tissink.

Annemieke begon al op haar 18e jaar met ondernemen. Inmiddels 12 jaar verder runt zij het succesvolle bedrijf genaamd Puurst samen met haar partner Pieter Henzen. Ik ken Annemieke al vele jaren en voor mij is zij echt een inspiratiebron. Annemieke is iemand die koers houdt en weet wat ze wil.

Ze deelt haar succes ingrediënten die voor haar heel belangrijk en als een rode draad door haar leven verweven zijn. Jezelf zijn, weten wat je wilt, hulp vragen wanneer je dat nodig hebt zijn een aantal van die ingrediënten. In deze aflevering komen een aantal essentieel zaken aanbod die te maken hebben met een juiste mindset om succesvol te leven en ondernemen.

Annemieke is auteur van het boek Meer klanten jouw manier.

Meer informatie over Annemieke en Puurst kun je vinden ophttp://puurst.nl

 

Voor degene die via de iTunes een podcast beluisteren hier de link naar de iTunes Store:

https://itunes.apple.com/nl/podcast/18-annemieke-tissink-succescoach-kracht-van-puur-jezelf/id1073362724?i=1000383319611&mt=2

 


William Meister
William Meister
Ik jaag mijn droom na en wil anderen inspireren om hetzelfde te doen. Dat is mijn belangrijkste drijfveer. Ik ben een geboren Zuid Afrikaan. Mijn familie van mijn moeders kant komt uit het voormalig Rhodesië, het huidige Zimbabwe. We zijn allemaal opgevoed met de mentaliteit dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt, mits je je er maar toe zet.

Reageer op dit artikel