Home » Master je Marketing

Master je Marketing

Hoe kun je marketing de aandacht geven die het verdient?

Daarover gaat de volgende podcast aflevering met Pieter Henzen van de Puurst Ondernemersacademie. Marketing is vaak een onderschoven kindje en krijgt vaak de aandacht wanneer het ons uitkomt als ondernemer. Dit is vaak het geval als zelfstandige professional ofwel zzp’er waarin je alles zelf moet doen of zelf denkt te moeten doen.

Bijkomend voordeel is dat jij je als ondernemer ontwikkeld!

Jij als ondernemers hebt een boodschap of een product  waar iemand anders beter van kan worden. Het is dus belangrijk dat de waarde die jij voor een ander kunt betekenen niet geheim houdt maar dat juist in de spotlight zet.  Als jij het product ben zeg maar dan betekend dat jij in de spotlights moet gaan staan! Voor sommigen van ons een lastig iets.

De Puurst Ondernemersacademie organiseert een Masterclass genaamd Master Your Marketing. Als jij je marketing serieus wilt nemen en nu eens echte stappen wilt gaan zetten dan is deze goed verzorgde dag een must. Speciaal voor de luisteraars van mijn podcast krijg je een korting.

Om gebruik te maken van de korting klik je op de volgende link waar je de link aantreft om je aan te melden met korting.

!Kortingscode is podcast

Masterclass Master Your Marketing