Home » Podcasts » Krachtige keuzes leiden tot succes

Krachtige keuzes leiden tot succes

Podcast met Robert Mastenbroek – krachtige keuzes leiden tot succes!

Stel je eens voor dat je maar 15 minuten per dag hoeft te werken. Je hebt voldoende inkomen om een comfortabel leven te leiden en veel te reizen. Lijkt dit je wat?

Tim Ferris schreef ooit het boek: ‘The four hour workweek’. Wat heeft hij een commentaar gekregen, zeg. Mensen zagen het als volstrekt onmogelijk. Wat is jouw reactie hierop?

Ik geloof namelijk dat het kan. Sterker nog, ik heb iemand ontmoet die dit toepast in de praktijk. Robert Mastenbroek is een jongeman met een bijzonder verhaal. Hij kreeg ooit de kans om een platencontract te tekenen en door Europa te touren en hij maakte een krachtige keuze toen hij besloot om het niet te doen. Hij stelde zichzelf de vraag die we onszelf allemaal wel eens stellen, namelijk: Wat wil ik nu eigenlijk?

Robert beantwoordde die vraag en maakte daar een krachtige persoonlijke missie van. Hij sloeg het aanbod af en heeft onderzoek gedaan naar hoe hij vanuit zijn woonkamer een inkomen kon verdienen en tegelijkertijd zijn missie kon vervullen. Dat is een proces geweest waarin hij ervoor gekozen heeft om zich niet te laten leiden door angst, maar zijn blik gericht hield op zijn doel.

Geloof jij dat alles mogelijk is? Geloof jij dat je ook het leven kunt leiden dat je wilt?

Beluister de podcast via Itunes: William Meister Podcast
Beluister de podcast via Soundcloud: William Meister Podcast


William Meister
William Meister
Ik jaag mijn droom na en wil anderen inspireren om hetzelfde te doen. Dat is mijn belangrijkste drijfveer. Ik ben een geboren Zuid Afrikaan. Mijn familie van mijn moeders kant komt uit het voormalig Rhodesië, het huidige Zimbabwe. We zijn allemaal opgevoed met de mentaliteit dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt, mits je je er maar toe zet.

Reageer op dit artikel