Home » Even sparren?

Even sparren?

Een inzicht gesprek geeft duidelijkheid

 

Het kan gebeuren in je leven dat je het gewoon even niet weet. Je weet niet wat je wilt of wat je moet doen. Je weet even niet hoe je verandering in je situatie krijgt of hoe je iets kunt bereiken. Er kunnen momenten zijn dat je je overweldigd voelt. Je voelt vanbinnen dat er iets moet gebeuren, dat er iets moet veranderen. Maar wat? Een inzicht gesprek geeft jou duidelijkheid.

Je zit met vragen en hebt behoefte aan antwoorden. Dan kan zijn welke keuzes je moet of wilt maken.

Het kan zijn dat je je gefrustreerd voelt omdat je een bepaalde gedragsverandering wilt. Je wilt graag gaan doen wat je jezelf ook voorneemt. Je wilt je doelen bereiken die je al zo lang wilt bereiken. Maar hoe gaat dat nu eens een keer lukken?

Je hebt weleens gedacht aan een coach traject omdat je nu echt serieus wilt gaan werken aan je leven en of carrière. Maar waar begin je en wat is goed voor je?

Om te ontdekken of je het echt nodig hebt en welke dienst dan bij je past bied ik een inzichtsessie aan.  We gaan tijdens deze sessie een goed gesprek voeren. Ik luister aandachtig en stel vragen waardoor jij antwoorden en richting krijgt voor jouw leven.

Je zult verbaasd staan wat een goed gesprek, een luisterend oor en goede vragen voor jou kunnen betekenen. De meeste antwoorden heb je echt al in je. Je hebt alleen iemand nodig je te helpen die antwoorden te ontdekken.

Het kan ook zijn dat je als ondernemer gewoon even wilt sparren. Omdat je bepaalde plannen hebt, doel voor je onderneming of omdat je keuzes wilt evalueren. Dan is ook een inzichtsessie een aanrader.

Voor mij staat vertrouwen, eerlijkheid boven aan. Ik ga graag het gesprek met je aan om je duidelijkheid te geven.

Ik wil duidelijkheid en wil een gesprek Neem contact op