Home » Er is meer mogelijk

Er is meer mogelijk

Er is meer mogelijk dan dat je nu denkt!

In de ogen van anderen heb jij het helemaal voor elkaar. Een carrière, of een eigen bedrijf, huisje, boompje, beestje. Kortom; niks om over te klagen. Toch heb je dat knagende gevoel van binnen en vraag je jezelf af of dit alles is.

Ervaar je innerlijke onrust en voel je dat er meer uit het leven te halen valt? Besef jij je dat je jouw droom en verlangen onvoldoende aandacht hebt gegeven? Stel je eens voor wat er kan gebeuren als je er wel voldoende aandacht aan besteed.

Herken je je in de volgende dingen?

  • Je wilt in actie komen en eindelijk iets doen wat je jezelf voorneemt.
  • Je wilt je droom najagen en realiseren.
  • Je wil jezelf aan de wereld laten zien door je creativiteit en/of onderneming.
  • Je wil je niets meer aantrekken van de meningen van anderen.
  • Je verlangt ernaar dat de omstandigheden en anderen niet bepalen hoe jij leeft en handelt.
  • Je verlangt naar meer controle en geluk in het leven.
  • Je bent hoe het zat hoe het nu gaat.

Er is meer mogelijk

Het is,voor je dit gaat najagen, belangrijk om te weten wat je nu eigenlijk echt wilt. Wat is je droom? Wat is je diepste verlangen?

Er is een ander leven mogelijk, een leven waarin jij tot bloei komt en geluk gaat ervaren. Een leven waarmee jij met je authentieke zelf van waarde kunt zijn voor een ander of de wereld. Het is, voor je dit na gaat jagen, belangrijk om te weten wat je nu eigenlijk echt wilt. Wat is je droom? Wat is je diepste verlangen?

We zijn gevormd door het leven en de gebeurtenissen die we hebben meegemaakt. Stemmen van ouders, leerkrachten en familieleden blijven een invloed uitoefenen in je leven. De stemmen en meningen van anderen zijn draken geworden en  houden je van het leven af dat je verdient. Dit zijn draken als bijvoorbeeld cultuur, religie, traditie en noem het maar op.

Worden wie je bent en wilt zijn

Het is mogelijk om te worden wie je bent en te gaan leven/ondernemen op de manier die bij je past. Hoe je denkt over jezelf en hoe je overtuigingen nu zijn hoeven niet zo te blijven. Het is te veranderen. Er zijn ons al zoveel mensen voorgegaan in het veranderproces. Zoveel mensen hebben al laten zien dat het mogelijk is om je leven te veranderen en de regie weer terug te nemen over je leven.

Ontdekken wat jouw authentieke droom is, is stap één in het hele veranderproces. Ontdek jouw doel in het leven. Niet het doel dat je ouders, je huidige werkgever of partner voor ogen heeft, maar jouw eigen doel. Jij hebt niet voor niets een eigen droom en/of verlangen ontvangen.

  • Ontdek hoe jij jouw mindset kunt veranderen en leer te begrijpen waarom het je zo lang heeft tegengehouden datgene te doen wat jij echt wilt.
  • Ontdek en leer hoe je een nieuw script over jezelf kunt schrijven.
  • Ontdek wat jouw draken zijn en leer deze te overwinnen.

De juiste Mindset ontwikkelen

Ontwikkel de mindset die hoort bij iemand die zijn eigen leven wil creëren. Leer hoe je kunt veranderen en hoe je je dromen en doelen kunt verwezenlijken, want jij bent het meer dan waard. Hoeveel mooier gaat jouw leven eruitzien als je je droom kunt leven, of dit nu een andere baan is of je dat je verandering doorvoert in je onderneming?

Ik help je door middel van mijn eigen ontwikkelde stappenplan, genaamd de DEEPSTEPS™ om tot inzichten te komen en te leren leven als een creator.

Ik ga samen met jou op pad zodat je je niet laat afremmen door faalangst, meningen van anderen of andere draken die jou tegengehouden hebben.

Ervarings deskundige

Vanuit mijn eigen reis in het leven en verschillende rollen en veldslagen met draken kan ik oprecht zeggen dat ik een ervaringsdeskundige en expert ben als het gaat om te helpen een nieuwe en effectieve mindset te ontwikkelen. Vroeger, op school, kreeg ik het advies LTS, want “ik kon niet leren”. Mijn moeder stuurde mij naar de MAVO, waarna ik later nog twee HBO opleidingen heb gedaan. Uit ervaring heb ik dus geleerd dat dromen werkelijkheid kunnen worden en dat alles mogelijk is, zolang je er maar in gelooft. Ik ga mijn eigen weg en doe het werk dat ik wil. Volledig vrij en zonder een baas boven mij. Ik kan slecht tegen onrechtvaardigheid en weet wat doorzetten is. Doorzetten is de rode draad in mijn leven geweest. Door de vele tegenslagen te overwinnen en door te gaan, heb ik al mijn doelen en dromen tot nu toe verwezenlijkt.

Ronny Visser, eigenaar Folie Totaal over William zijn coaching:

Absoluut een aanrader voor iedere ondernemer; ook die misschien helemaal niet met een probleem zit, maar soms weer even bij de basis wil komen en z’n passie weer opnieuw kan ontdekken.”

 

De tekst en quote van Walt Disney is een echt een inspiratiebron en ik geloof het van harte:

“ All our dreams can come true if we have the courage to pursue them”

 

Als je zegt dit is wat ik ook wil voor mijn leven, neem dan contact met me op.

Coachen op je nu nog onmogelijke toekomst!

Ik heb drie verschillende trajecten, afhankelijk van wat je nodig hebt, namelijk:

Shift

Het Shift traject bestaat uit drie maanden coaching met  zeven sessies van anderhalf uur. Dit traject is het meest geschikt als je al weet wat je wilt, maar hulp nodig hebt bij het verfijnen en uitvoeren van je doel in je leven, carrière of onderneming.

Transform

Het Transform traject duurt zes maanden en werkt, zoals de naam het al zegt, transformerend. Soms is er gewoon tijd nodig om veranderingen door te kunnen voeren, en daarom duurt dit traject wat langer. Het traject bestaat uit 14 sessies. Tussen de sessies door heb je mogelijkheden om te skypen en/of te bellen.

Greatness

Dit Go for greatness traject beslaat een jaar, waarin we twee keer per maand een sessie hebben. Tussen de sessies door hebben we nog contact via telefoon en/of Skype. Dit is natuurlijk aan te passen naar jouw wensen. Het voordeel van dit traject is dat er echt tijd en aandacht is voor grote veranderingen. Samen komen we tot grote en blijvende resultaten. Dit traject kan ook gebruikt worden voor het starten of doorbreken met je bedrijf en onderneming. Je hebt 2 sessies per maand met alle ondersteuning tussen door. We gaan een hele dag op pad om iets leuks en inspirerend te doen.

Angela Dekker over William:

“William heeft mij uitgedaagd en geprikkeld tot het najagen van mijn droom.
Voor mij begon dit met een bewust besluit als resultaat van de coaching:
Ik ga mensen helpen met mijn paarden, want ik kan het en ik wil het!
Dit is waar mijn leven om draait: zelf gaan opstaan en mogen schitteren en daarbij anderen helpen opstaan en schitteren!”

Voor mij staan vertrouwen en openheid centraal in mijn trajecten. Het is mijn missie om jou te helpen om je dromen en verlangens waar te maken. Dit doe ik op een confronterende, maar eerlijke manier, omdat ik jou wil helpen om te bereiken wat je wilt!

Ik wil mijn dromen en doelen realiseren Neem contact op