Home » Er is meer mogelijk

Er is meer mogelijk

Doe jij als ondernemer nog wel wat je ècht wilt?

Herken je het volgende?

 • De buitenwereld denkt dat jij het goed voor elkaar hebt, toch voelt het niet altijd zo
 • Je vindt dat je tevreden zou moeten zijn met wat je hebt opgebouwd, toch knaagt er iets
 • Ik werk alleen maar en thuis zien ze me nooit.
 • Als ik er niet ben, loopt de omzet terug en gaan er dingen fout. Ik lijk wel vast te zitten in het bedrijf, ondanks alle personeelsleden die ik heb.

Als dit succesvol ondernemen is, wil ik dit dan wel?

Ik help jou te ontdekken wat je echt wilt. Hoe ben je in deze situatie terecht gekomen? Waar ben je de passie voor je bedrijf kwijtgeraakt? Je huidige realiteit is niet waarom je ooit bent begonnen met ondernemen. Ik laat je weer de ondernemersdroom ervaren zoals jij die voor ogen had. Als we die weer inzichtelijk hebben, kijken we wat ervoor nodig is om hier ruimte voor te creëren, zodat het mogelijk gaat worden dat jij weer gaat genieten van ondernemen. Zodat jouw bedrijf weer jou gaat dienen in plaats van andersom.

Coachen op je nu nog onmogelijke toekomst!

Mijn aanbod:

Transform

Het Transform traject duurt zes maanden en werkt, zoals de naam het al zegt, transformerend. Soms is er gewoon tijd nodig om veranderingen door te kunnen voeren, en daarom duurt dit traject wat langer. Het traject bestaat uit 12 sessies. Tussen de sessies door heb je mogelijkheden om te skypen en/of te bellen.

Greatness

Dit Go for greatness traject beslaat een jaar, waarin we twee keer per maand een sessie hebben. Tussen de sessies door hebben we nog contact via telefoon en/of Skype. Dit is natuurlijk aan te passen naar jouw wensen. Het voordeel van dit traject is dat er echt tijd en aandacht is voor grote veranderingen. Samen komen we tot grote en blijvende resultaten. Dit traject kan ook gebruikt worden voor het starten of doorbreken met je bedrijf en onderneming. Je hebt 2 sessies per maand met alle ondersteuning tussen door. We gaan een hele dag op pad om iets leuks en inspirerend te doen.

Wat gaan we samen bereiken?

 We gaan voor een langere periode met elkaar in zee, omdat er tijd nodig is om van je huidige situatie naar je gewenste situatie te komen. We streven ernaar:

 • Je bent weer meer thuis en hebt tijd voor je gezin
 • Je bent weer die passievolle ondernemer met die mooie droom
 • Je slaapt weer goed omdat je jouw onderneming beter los kunt laten
 • Je stelt de juiste prioriteiten
 • Je hebt weer overzicht
 • Je kunt delegeren en jouw medewerkers begrijpen precies hoe jij jouw onderneming wilt runnen
 • Je weet wat je echt wilt en wat ervoor nodig is om dit te verwezenlijken

Zodat je kunt zeggen: yes, ik heb mijn leven weer terug en ben trots op mijn bedrijf

Als we aan de slag gaan dan krijg je weer de passie die je had in het begin. Dat je overzicht hebt, dat je in staat bent om te delegeren, dat je leert om jezelf weer prioriteit te geven en tijd vrij roostert voor jezelf. Voor je gezin en andere dingen. Je wordt weer de regisseur van je leven, jij bepaalt: je omstandigheden bepalen niet meer: jij.

Ik help je leven in te richten door krachtige keuzes te maken, overzicht, prioriteiten te stellen

Ontdekken wat je echt wilt en implementeren in je leven en onderneming

Bovenstaande diensten kunnen ook plaats vinden via Skype. Zo hoef je niet te reizen en dat scheelt weer tijd!

Ik wil mijn dromen en doelen realiseren Neem contact op