Home » Ondernemen » Een Coaching Sessie met Richard Branson

Een Coaching Sessie met Richard Branson

13 februari 2017 Ondernemen

Richard Branson to the rescue

Je wilt het graag anders. Verandering in je huidige situatie en diep verlangen naar hoe het kan zijn. Dit kan gelden voor je leven en voor je onderneming. Verandering brengen in onze huidige situatie kan heel lastig zijn. Ik merk in de lastige perioden van mijn leven dat ik soms verlang naar een extern iets of iemand die het allemaal maar even in orde maakt voor mij. Herken je dat?

Vergelijkings ziekte?

Af en toe steekt het weleens de kop op. Ik kijk naar anderen die in mijn ogen meer succesvol zijn en voel me minder. Stiekem denk ik dan dat ik noot kan bereiken wat zij hebben bereikt.
Soms verlang ik ernaar om dan bijvoorbeeld met zo een heel succesvol persoon in gesprek te gaan en zo gouden tips en adviezen te krijgen. Ik zou willen dat ze met hun toverstaf zouden zwaaien en dat alles was zoals ik het wou.

You know! Now own it

Ken je dat gevoel van het op zoek zijn naar de heilige graal van hoe je kunt veranderen? Ik wel. Goh, wat ben ik op zoek geweest zeg. Mijn zoektocht eindigde met de ontdekking dat ik zelf precies weet wat ik nodig heb om te veranderen. Ik weet wat ik moet doen om het anders te krijgen. De erkenning van het ontdekte en vervolgens de uitvoering is en kan best lastig zijn.

Het liefst een toverfee of Richard Branson die het oplost

Het zoeken naar antwoorden buiten jezelf en het minderwaardig voelen aan bijvoorbeeld een Richard Branson is niet echt de oplossing. Ik weet dat ik goed ben, goed genoeg en dat mijn bereidheid om te leren en ontwikkelen mij verder helpt. Ik weet ook dat  ik van binnen weet wat ik anders zou moeten doen. Ik heb eigenlijk geen Richard Branson of iemand anders nodig die mij het verlossende advies geeft. Maar, toegegeven, ik zou het wel erg leuk vinden om een keer met hem te zitten. Jij niet?

Virtuele Coaching sessie met Richard Branson

Stel je eens voor dat je een coaching sessie met hem of iemand anders kunt hebben waar jij tegenop kijkt. Hoe gaaf zou dat zijn? Nou dat kan…

Stel je gewoon voor dat jij morgen een afspraak hebt met Richard Branson en stel je voor dat hij de dag met je doorbrengt en je het hemd van het lijf vraagt.

Aan het einde van de dag komt hij met advies of stelt jou een aantal hele goede vragen.

  • Welke vragen gaat hij jou stellen die je gaan helpen tot inzicht en erkenning te komen van wat jij anders zou moeten doen?
  • Welk advies gaat hij jou geven?

Jij weet diep van binnen echt wel waarom je nog niet bent waar je wilt zijn!

Het is een kwestie van erkennen en toegeven. Laat dit op je inwerken en maak de keuze of je er wat mee gaat doen.

Beluister mijn podcast over dit onderwerp:

vanuit de iTunes:

https://itunes.apple.com/nl/podcast/13-coaching-sessie-met-richard/id1073362724?i=1000381059098&mt=2

vanuit Soundcloud:

 


William Meister
William Meister
Ik jaag mijn droom na en wil anderen inspireren om hetzelfde te doen. Dat is mijn belangrijkste drijfveer. Ik ben een geboren Zuid Afrikaan. Mijn familie van mijn moeders kant komt uit het voormalig Rhodesië, het huidige Zimbabwe. We zijn allemaal opgevoed met de mentaliteit dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt, mits je je er maar toe zet.

Reageer op dit artikel