Doe jij als ondernemer nog wat je echt wilt doen?

Weet je nog, toen je begon met ondernemen? Je had een visie en een droom. Je zag het voor je. Over een paar jaar zou je een succesvol bedrijf runnen en met je gezin genieten van de vrijheid die dat gaf. Mee naar de voetbaltraining op een doordeweekse dag, geen probleem. Een avondje doorwerken, ook geen probleem. De volgende ochtend zou je dan rustiger aan doen.

Het liep anders

Je bedrijf doet het goed, je klanten zijn tevreden. Nog wel tenminste, want de laatste tijd ben jezelf wat minder tevreden. Ja, je hebt een volle orderportefeuille en genoeg personeel. Maar toch kun je je bedrijf niet loslaten. Je bent veel vaker aan het werk en genieten komt er niet van. 

Verandering is nodig

Je bent klaar voor verandering, maar alleen lukt het niet. Werken aan vernieuwing in een mastermindgroep met andere ondernemers vind je te vroeg. Eerst moet je zelf je focus terugkrijgen op je echte verlangen. Je weet wel de reden waarmee het allemaal mee begon. 

Persoonlijke coaching past bij jou

In jouw situatie past individuele coaching. In zes maanden help ik je (her)ontdekken wat je echt wilt. Hoe ben je in deze situatie terecht gekomen? Waar ben je de passie voor je droom kwijtgeraakt? Ik laat je weer de ondernemersdroom ervaren zoals jij die voor ogen had. Vervolgens kijken we wat nodig is om deze te realiseren, zodat jij weer geniet van ondernemen.

Een transformatie waarin je leert om je draken te verslaan Met de Rise ViP traject

  • 2 keer per maand een sessie van 1 tot 1,5 uur uur (totaal 10 sessies)
  • 2  één op één Live coaching ViP dagen  op een mooie locatie.


Testimonial van Shanita

Luister naar de ervaringen van Shanita Doerga van het bedrijf Kickass Life. Shanita heeft een Rise ViP traject afgenomen en beleeft na een paar maanden al enorme inzichten en doorbraken. Na de laatste ViP dag heeft zij heldere gekregen wat los te laten en wat te omarmen en hoe dit te implementeren in haar bedrijf. 

Gratis coaching sessie om te ontdekken of dit traject wel bij je past. In het gesprek help ik je duidelijkheid te creëren zodat je goede keuzes kunt maken. Klik op onderstaande button om dit gesprek aan te vragen.